Vrachtwagenchauffeur aangehouden na aanrijding

maandag 25 augustus 2014

Klazienaveen - De politie heeft maandagmiddag een 49-jarige vrachtwagenchauffeur en zijn 52-jarige bijrijder (beiden uit Duitsland) aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding waarbij de vrachtwagen betrokken was.

Eerder die middag werden hulpdiensten opgeroepen om te komennaar de rotonde bij de afrit van de A37 in Klazienaveen. Daar lag eenzwaargewonde man. Hij zou zijn aangereden door een vrachtwagen, die vervolgenswas doorgereden. De gewonde man is met de traumahelikopter overgebracht naar hetziekenhuis. Het gaat om een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rijssen.

Aanleiding

De man zou zijn uitgestapt, nadat de buitenspiegel van zijnvrachtwagen op de A37 was geraakt door de andere vrachtwagen. Hij wilde devrachtwagenchauffeur hierop aanspreken. Door nog onbekende oorzaak is de manechter onder de vrachtwagen terecht gekomen.

Zoekslag

De politie is in de omgeving op zoek gegaan naar de doorgeredenvrachtwagen. Die werd elders in Klazienaveen aangetroffen. De bestuurder en zijnbijrijder zijn aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval.Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezienwat er maandagmiddag kort na 13:00 uur is gebeurd bij de rotonde bij de afritvan de A37. Bent u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt udan contact op met de politie in Emmen via 0900-8844 ofpolitie.nl/melden.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ravenswaay | 112 alarmeringen Ravenswaay | Goedkoop Tanken in Ravenswaay | Supermarkten in Ravenswaay | Weerbericht Ravenswaay