Plofkraak pinautomaat Emmen in Opsporing Verzocht

dinsdag 12 mei 2015

Emmen - Op dinsdagavond 12 mei besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de plofkraak op een pinautomaat in de wijk Bargeres in Emmen.

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 december 2014 wordteen plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Alerderbrink in Emmen. De drieverdachten zijn op bewakingsbeelden te zien. De drie rijden op twee scootersover de brug van het Oranjekanaal. De man achterop houdt een sporttas vast. Zerijden over het fietspad door het winkelcentrum en stoppen bij de automaat. Doormiddel van twee gasflessen wordt de pinautomaat opgeblazen. Een buurtbewonerhoorde de explosie en wil polshoogte nemen. Voor hij dichterbij kan komen wordthij al door de verdachten weggestuurd. De mannen vluchtten uiteindelijk zonderbuit. Ze reden vervolgens weg op de scooters de wijk Bargeres in. Alles bijelkaar opgeteld is de schade ongeveer 100.000 euro.

Op bewakingsbeelden zijn de verdachten te zien. Deze wordenvanavond getoond. De uitzending is om 20.30 uur te zien op NPO 1. De herhalingis de volgende dag, op woensdag 13 mei omstreeks 11.40 uur op NPO 2. Bent ugetuige geweest van de plofkraak, herkent u mogelijk de verdachten of heeft umeer informatie over de plofkraak voor de politie, bel dan met deOpsporingstiplijn via 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met MeldMisdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ravenswaay | 112 alarmeringen Ravenswaay | Goedkoop Tanken in Ravenswaay | Supermarkten in Ravenswaay | Weerbericht Ravenswaay